Lisa Gröndahl

Lisa har sin bakgrund i resebranschen, där hon jobbat med försäljning och som ledare. Hon kommer senast från en HR roll på ett internationellt IT företag, där hennes huvuduppgift var rekrytering och validering av IT kompetens.

På Maquire arbetar Lisa tillsammans med våra konsulter med att hitta och matcha rätt kandidater mot kunduppdrag, främst genom search i vår kandidatbank, egna nätverk och digitala kanaler. Hon har övergripande kunskap om våra uppdrag och håller kontakt med många av de kandidater som söker sig till oss.

Lisa är relationsskapande, har stort engagemang och gillar att hitta lösningar. Nyfikenhet och intresse för människor har alltid varit en röd tråd i hennes arbetsliv. Att jobba med rekrytering och vara en bidragande del till att både människor och organisationer utvecklas ser hon som en stark drivkraft.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.