Gunilla Thulin

Gunilla har lång erfarenhet av att leda och utveckla företag.

Gunilla har över tjugo års erfarenhet som projektledare, VD och delägare i ett medelstort bolag. I sin roll som VD har hon arbetat med varumärkesstrategier och digital utveckling. Under de senare 10 åren har hon arbetat med chefsrekrytering inom både privat och offentlig sektor. Gunilla har stor erfarenhet av att rekrytera ledare, framför allt på högsta ledningsnivå. Hon har lång erfarenhet av styrelsearbete, både i eget bolag och i andra som ägare, ordförande och ledamot.

Affärsområdeschef
Gunilla har stor vana av att driva projekt, processer och workshops. Idag är Gunilla ansvarig för vårt affärsområde inom utveckling och utvärdering av ledare, ledningsgrupper, team, företagskultur och employer branding. Hon är ICF-diplomerad organisationscoach, diplomerad workshopsledare samt innehar en 1-årig utbildning inom samtalsterapi.

Professionell och engagerad nätverkare
Gunilla har ett stort nätverk inom de flesta branscher. Som person är Gunilla engagerad, lösningsfokuserad och drivande. Hon får ofta höra att hon snabbt ser kärnan i ett problem och att man snabbt får förtroende för henne. Hon brinner för att utveckla ledningsgrupper och organisationer.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png