Eva Andersson Jensen

Eva började sitt yrkesliv inom försäljning. Hon blev sedan försäljningschef och drev även under tre års tid ett företag i IT-branschen.

Därefter följde en tioårsperiod då hon var rekryteringschef, försäljningschef, affärsområdeschef och regionchef hos bemannings- och rekryteringsbranschens största aktör, samt var medlem i regionledningen.

Ledare med känsla för kundrelationer
Evas stora fokus är försäljning och ledarskap. Hon har en särskild talang för och stor erfarenhet av att skapa och utveckla goda och långa kundrelationer. Genom sina många chefsroller är, och har hon alltid varit, en uppskattad ledare.

Startade Maquire med Karin Wallin

2007 startade Eva Maquire tillsammans med Karin Wallin. Eva arbetar främst med Maquires övergripande försäljning och verksamhetsutveckling, och som konsult med chefsrekrytering och uppdrag inom ledarutveckling. Hon är även diplomerad i styrelsearbete. Som person är Eva positiv, engagerad, lösningsorienterad och omtänksam. Hon har ett varmt, öppet och välkomnande sätt och gör inte saker krångligare än de behöver vara. Hennes energi och glädje för sitt jobb, sina kunder och kollegor smittar av sig.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png