Elisabeth Lidstedt

Elisabeth är civilekonom med en examen i Internationell Ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg. Hon har sedan 2010 arbetat med rekrytering och utvärdering av specialister och chefer, främst inom ekonomi och finans.

Internationell erfarenhet inom ekonomi och finans
Efter universitetsexamen arbetade hon under flera år som Controller och deltog vid förvärv och nyetableringar runt om i Europa. Strax innan millennieskiftet intog hon rollen som Managementkonsult på EY där hon arbetat med flera olika företag från varierande branscher. Hennes nyfikenhet och intresse för människor gjorde att hon vid 2010 lockades in i rekryteringsbranschen, och hon har sedan dess arbetat som konsult.

Engagerad relationsbyggare med diplom inom coaching
Elisabeth har stort engagemang och skapar förtroendefulla relationer med både kunder och kandidater. Hennes förståelse för hur framgångsrika ledare bidrar till ett företags lönsamhet och långsiktiga utveckling gör att hon lyckas bra med att matcha rätt person till rätt roll. Sedan 2018 är Elisabeth Diplomerad Coach. Hon brinner för att hitta kvalitativa lösningar som skapar värde för alla involverade parter.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png