Daniel Ågren

Daniel har över 20 års erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen.

Daniel har de senaste 20 åren arbetat inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Han började med försäljning av chefsrekryteringstjänster i slutet på 90-talet och har därefter arbetat med bemanning, rekrytering, styrelserekrytering och Interim Management. Under sin karriär har Daniel, förutom att han drivit eget företag, bland annat innehaft roller såsom Platschef, Key Account Manager, National Account Manager, Key Account Director och senast en roll som Regionchef.

Interim management och styrelserekrytering
Hans uppgift som regionchef var att skapa och bygga relationer med företagsledningar samt tillsätta Interima chefspositioner på ledande befattningar i svenskt näringsliv. Förståelsen för och insikten om ledarskap från denna tid är en stor tillgång och styrka i hans jobb på Maquire, där han arbetar med rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare inom alla branscher.

Relationsskapande och analytisk
Daniel är en väldigt utåtriktad och social person som har lätt för att bygga och vårda relationer med både kunder och kandidater. Han är analytisk och noggrann, positiv och hjälpsam och har alltid ett leende på läpparna.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.