Birgitta Ödman

Birgitta har lång erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen både som chef och seniorkonsult.

Birgitta är en av grundarna till Dfind IT som hon var med och startade 2005. Där arbetade hon som rekryteringschef med ansvar för både Göteborg och Stockholm och fick under dessa år även värdefull erfarenhet av arbete i ledningsgrupp och styrelse. Innan dess var Birgitta rekryteringschef på Elan IT och tidigare har hon arbetat med försäljning och som konsult i IT-branschen. På Maquire är Birgitta Seniorkonsult och arbetar med rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare inom alla branscher.

Brinner för att få företag och människor att utvecklas
Birgitta har utvecklat många och långa kundrelationer och brinner för att få företag och människor att växa och utvecklas tillsammans! Som konsult på Maquire får Birgitta dagligen användning av sin erfarenhet inom ledarskap, försäljning och rekrytering. Hon är nyfiken och älskar att sätta sig in i nya verksamheter. Som person är Birgitta engagerad, professionell och lyhörd. Med energi och en god portion humor tar Birgitta sig gärna an utmaningar – problem är till för att lösas!

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.