Anna Åkesson

Anna är civilekonom och har drygt 15 års erfarenhet från operativa specialistroller i näringslivet.

Hon har arbetat med försäljning och marknadsföring i marknadsledande bolag med starka varumärken, framförallt inom detaljhandel och tjänstesektorn.

Affärsområdeschef i nätverk med hundratals ledare

Under flera år var hon också affärsområdeschef för Västsveriges största affärsnätverk med 400 beslutsfattare. Medlemmarna i nätverket representerade flera olika branscher, företag och ledarkategorier. Hennes uppgift som affärsområdeschef var att skapa förutsättningar för ledare att utvecklas genom att bygga branschöverskridande, professionella relationer. Det var en mycket lämplig bakgrund att ha då hon 2005 började arbeta med chefsrekrytering.

Arbetar med rekrytering och utvärdering inom alla branscher

Förståelsen för och insikten om ledarskap från många olika verksamheter är en stor tillgång och styrka i hennes jobb på Maquire, där hon arbetar med chefsrekrytering och utvärdering inom alla branscher. Hon arbetar också med interim management och konsultuppdrag. Som person är Anna positiv, socialt säker och förtroendeingivande. Hon ser möjligheter, hittar lösningar och möter alla med glädje. Hennes drivkraft är att alltid skapa ett positivt resultat för båda parter. Relationer till andra människor är viktigt för henne och hon bemöter omvärlden med stort intresse, engagemang och nyfikenhet.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png