Undersökningen visar att 100 (!) procent av de som anlitat Maquire för rekryteringsuppdrag kommer att rekommendera oss till andra personer i sitt nätverk. Och 95 procent svarar att de kommer anlita oss igen! Ett resultat som vi är väldigt glada och stolta över!

Vanligaste skälen till att anlita just Maquire uppgavs vara rekommendationer och tidigare goda erfarenheter. På frågan hur nöjda kunderna är med rekryteringsprocessen som helhet fick vi medelvärde 4,3, på en skala 1-5.

Exempel på kommentarer som lämnades av kunderna i undersökningen:

”Om jag behöver rekrytera igen blir Maquire det självklara valet då jag värdesätter kompetensen och proffsigheten i deras arbete.”

”Nöjd med hela processen, men främst väldigt nöjd med samarbetet jag haft med konsulten."

”Från tidigare erfarenheter vet jag att de är noggranna med dokumentation, vilket var en av anledningarna till att vi anlitade Maquire igen”

”Utöver att jag är jättenöjd, tycker jag att deras satsning på Jerrie är snygg! Bra att de inte satsat på alla rekryteringar, höga som låga, utan att de gör det som de är bäst på. Fortsätt på samma sätt så återkommer jag.”

Stort tack till alla kunder som tog sig tid att delta i undersökningen!